Logo - Guesthouse Vannacht

B&B Guesthouse Vannacht

Guesthouse Vannacht is een Bed en Breakfast gevestigd in een monumentaal pand uit 1850, gelegen in het centrum van de stad. Een pand met het kleinste deurtje van Groningen! Op een minuut loopafstand van de Martinitoren, het Forum, de Grote Markt en het winkelgebied. Ook het Groninger Museum is op loopafstand. Wij hebben een prachtige gastenkamer, stijlvol ingericht met oog voor detail. Volgens vele gasten een plek waar je je gelijk thuis voelt. Lees meer..

Wij zijn B&B Guesthouse Vannacht Groningen

Over ons Wij reageren doorgaans binnen 5 uur.
Eigenaresse Barbara reist graag. Vanaf jongs af aan overnachtte ze in hostels, B&B’s en guesthouses over de hele wereld met als favoriet Azië. Vanaf dat moment begon ze te dromen over een eigen B&B. De diversiteit aan gasten is één van de leukste aspecten van het runnen van een B&B. Naast het ontvangen van de weekendjes-weg-stelletjes ziet ze ook vriendinnen voor een shopweekend. Of mensen die de stad bezoeken voor een tentoonstelling in het Groninger Museum of een concertbezoek in de Oosterpoort. Maar ook ouders wiens kinderen in de stad studeren, overnachten regelmatig in Guesthouse Vannacht. En gelukkig heeft de zakelijke sector Guesthouse Vannacht ook gevonden. Barbara: "Het is mooi om zo veel verschillende, reizende mensen in huis te hebben. Altijd positieve energie in huis! Wat is hun verhaal, waar komen ze vandaan, waarom zijn ze hier en hoe kan ik ze een fijne plek bieden waar ze zich ‘thuis’ voelen." Lees meer..


0614634111
  • Groningen NL
  • Aankomst tussen 15.00 - 22.00
  • Check-out mogelijk tot 11.00
  • We spreken Nederlands, Deutsch, Français, English.

Onze accommodaties

Bij de Burcht Bij de Burcht
Vanaf € 90,00
2

Guesthouse Vannacht bevindt zich midden in het centrum. En dan bedoelen we ook echt het hart van de stad. De Burchtstraat is een sfeervol straatje met veel groen. Om de hoek ligt het winkelgebied, eetcafeetjes en goede restaurants. Het Cultureel Centrum de Oosterpoort, het Groninger Museum, Stadsschouwburg en het Hoofdstation bevinden zich op loopafstand.
Locatie en onze omgeving

Direct boeken
Beschikbare faciliteiten
Buiten
Picnic gebied Terras met zon Tuin Terras
Activiteiten
Bibliotheek Paddle boarding (suppen)
Algemeen
Wifi Persoonlijke check-in Dagelijkse schoonmaak Lunchpakket Rookvrije kamers
We spreken Nederlands, Deutsch, Français, English.
Direct persoonlijk contact
Over ons

Guesthouse Vannacht
Adresgegevens
Burchtstraat 9
9711 LT Groningen
Netherlands

06-14634111
06-22344420
info@van-nacht.nl
0614634111