Algemene foto over Guesthouse Vannacht 1
15
Algemene foto over Guesthouse Vannacht 2
Algemene foto over Guesthouse Vannacht 3
Algemene foto over Guesthouse Vannacht 4
Algemene foto over Guesthouse Vannacht 5
Logo - Guesthouse Vannacht

Guesthouse Vannacht

Guesthouse Vannacht is gevestigd in een monumentaal pand uit 1850, gelegen in het centrum van de stad. Een pand met het kleinste deurtje van Groningen! Op een minuut loopafstand van de Martinitoren, het Forum, de Grote Markt en het winkelgebied. Ook het Groninger Museum is op loopafstand. Wij hebben één prachtige gastenkamer, stijlvol ingericht met oog voor detail. Volgens vele gasten een plek waar je je gelijk thuis voelt. In het weekend hanteren wij een minimum verblijf van twee nachten. Een overnachting is inclusief ontbijt (exclusief toeristenbelasting).

Over ons

Over ons

Eigenaresse Barbara reist graag. Overnachten deed ze in hostels, B&B’s en guesthouses over de hele wereld. Vanaf dat moment begon ze te dromen over een eigen B&B. De diversiteit aan gasten is één van de leukste aspecten van het runnen van een B&B. Naast het ontvangen van de weekendjes-weg-stelletjes ziet ze ook vriendinnen voor een shopweekend. Of mensen die de stad bezoeken voor een expositie of een concertbezoek. Maar ook ouders waarvan de kinderen in de stad studeren, overnachten regelmatig in Guesthouse Vannacht. En gelukkig heeft de zakelijke sector Guesthouse Vannacht ook gevonden. Barbara: "Het is mooi om zo veel verschillende mensen in huis te hebben. Wat is hun verhaal, waar komen ze vandaan, waarom zijn ze hier en hoe kan ik ze een fijne plek bieden waar ze zich ‘thuis’ voelen."

06-22344420
  • Inclusief ontbijt
  • Geen huisdieren toegestaan
  • Niet roken
  • Groningen NL
  • Aankomst tussen 15.00 - 22.00
  • Vertrek tot 11.00
Bij de Burcht Bij de Burcht
Vanaf € 130,00
2

Onze omgeving

Guesthouse Vannacht bevindt zich midden in het centrum. En dan bedoelen we ook echt het hart van de stad. De Burchtstraat is een sfeervol straatje met veel groen. Om de hoek ligt het winkelgebied, eetcafeetjes en goede restaurants. Het Cultureel Centrum de Oosterpoort, het Groninger Museum, Stadsschouwburg en het Hoofdstation bevinden zich op loopafstand. Locatie en onze omgeving

Direct boeken
Beschikbare faciliteiten
Buiten
Picnick gebied Terras met zon Tuin Terras
Activiteiten
Fietsen Wandelen Kanovaren Bibliotheek Fietsverhuur Vissen Paddle boarding (suppen)
Algemeen
Wifi Persoonlijke check-in Dagelijkse schoonmaak Lunchpakket Rookvrije accommodatie Fietsenstalling
We spreken Deutsch English Français Nederlands
Direct persoonlijk contact

Over ons

Guesthouse Vannacht
Adresgegevens
Burchtstraat 9
9711 LT Groningen
Netherlands

06-22344420
info@van-nacht.nl
06-22344420